Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2013 23:52 - Я ГЛЕДАЙ ТИ: ЧОВЕЧЕСТВОТО СИ ИМА НОВ МЕСИЯ И ТОВА Е.....АКАДЕМИК ЛЕОНИД МАСЛОВ!!!
Автор: blagodar Категория: Политика   
Прочетен: 3022 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 17.01.2013 23:59


    Оказа се ,че много българи налапаха въдицата по зомбиране и промиване на мозъци, чрез полуистините, от сайта „Откровения“, огледален на оригиналния руски сайт „Откровения“. За тези, които изобщо не са се докосвали до информацията, ще кажем накратко, че академик Леонид Маслов от 2004 година до момента приема диктовки от Всевишния и ги предава на хората.
Обаче, внимателно четящите българи, сравнително бързо доловиха някои игрички и затова е крайно време да се отворят очите на хората, включително и на организаторите на въпросния сайт, от българска страна. Дано да се събудите и Вие, дами и господа, преводачи и организатори на сайта!!!
Означените със   * и в скоби  текстове са са уточнения от автора на този материал към съответните цитати.

    Това е линка към първата диктовка
  www.otkrovenia-bg.info/articles.php
която академик Леонид Маслов дава на човечеството. Разбираме, че е създадена, спусната свише през годината 2004 –та, 26-ти август. Следете годините , по-долу, защото те издават, че в информацията от всичките години – от 2004 г. до момента – 2013 г., не се знае кое е истина и кое – лъжа. Най-страшни са полуистините. Тогава човек е най-уязвим и точно това се цели в днешно време от онези, които купуват и продават човешки души!

      Започваме с превода на Иван Иванов (в посочения сайт) от датата                             21/ 10/ 2010 г. В написаното в този линк
   www.otkrovenia-bg.info/articles.php,    четем:

А) - „.....През 2002 година той (акад. Маслов*) се запознава с Валентин Карелин – също такъв техник от института по роботика. Тогава синът на Карелин е бил много болен(разбирайте - през 2002 г.!!!*) , докторите са се отказали да го лекуват и в отчаянието си той се обръща към народна лечителка. И се случва чудо – полуграмотната бабичка повдига момъка на крака.(през 2002 год.!!!*) Тази история напълно преобръща живота на Валентин Владимирович (през 2002 год!!!*) . Всичките си сили той насочва към изучаване на Библията(през 2002 год.!!!*) . Според версията на Карелин, ако Великата книга се чете правилно, то у всеки човек биха се отворили нови канали за получаване на информация. Така се появява Карелинската школа „Център Интелект“.......”,( т.е., според Иван Иванов школата се появява през 2002 година, .... най-рано. Запомнете, защото е важно*)  

Продължаваме цитата от същия линк:             
Б) - „„.....Точно тук  (има се предвид гореупоменатат школа*) Карелин буквално замъква Леонид Маслов на тридневен семинар. Както си спомня и самият Маслов, семинарът наистина е бил интересен, но нищо особено в този момент с него не се случва......“ ( а защо ли пък читателя трябва да си помисли, че трябва да се случи нещо с Маслов?*)
По-нататък от същата информация::
В) - „.....След година ( значи – през 2003 г.*) Маслов отива на почивка в Египет, записвайки се на популярната екскурзия – „Изгрев на планината на Мойсей” и точно там, стоейки заедно с други очаровани туристи на върха на знаменитата Библейска планина, докторът на техническите науки изведнъж усеща, как вътре в него става внезапна пренастройка. В главата му започват да идват думи и образи, съвсем различни за неговия материалистичен мироглед. Вечерта ( !!!!!!! – 2003 год., в Египет *) Маслов отваря тетрадка и съвсем безгрижно започва да въвежда странни думи: „Днес Аз, Вашият Господ и Създател на Всичко и Всички, започвам да говоря с вас за Религията, за нейните основи, за устройството на Световете и бъдещето на човечеството. В тази вечер той записва три страници изключително добре събран текст, който, както му се е сторило, не е имал никакво отношение към него........ На следващата нощ пак се появява потребност да запише като че ли „не своите” мисли. И пак следват – точни определения, какво е това Дух, Знания, Вечност, Вяра, Любов…..На практика всяка нощ в продължение на четири месеца......... Прочитайки всичките си записки за четирите месеца, Маслов разбира, че те са вече достатъчни за книга, която той нарича „Откровения към хората на Новия век”. Тази книга той поставя в Интернет, а по късно, издава. ......... „Откровенията” в същността си са религиозен текст, написан на съвременен език, без архаизъм и тежест.......“

Дали е така, обаче?! Прочетете, за да разберете какво правят със съзнанието на хората !!!  И за съжаление, в този компот „Откровения....“ най-активно участват българи!!!
В линк към сайта на школата „Център Интелект“ четем:
  „......Карелин, более четверти века занимающийся изучением Библии,......“ - www.intellectspb.ru/smi.html .. От този цитат се разбира, че Карелин изучава Библията повече от 25 години!!! Е! Нали беше, че през 2002 година случката със сина на Карелин:   „преобръща живота на Валентин Владимирович. Всичките си сили той насочва към изучаване на Библията.“  (цитат от превода на Иван Иванов) И това, според него,  е  !!!!!!! през 2002 год.  Как така става, че няколко месеца от една година се превръщат в четвърт век, т.е. в 25 години?  Къде е истината?  

Още: В началната страница на сайта на Карелинската школа пише
„....Мы прошли тот же путь и нашли это давно, и готовы поделиться с Вами всем, что узнали во время прохождения этого пути......“ – т.е., школата е обмисляна не за месец- два, а години разработки. - www.intellectspb.ru/
А най-долу на всяка страницата на сайта на школата се вижда, че той  е създаден през 2000 година. Следователно, школата е създадена поне 1 година преди 2000 г.....и, следователно,- преди запознанството на академик Маслов с Владимир Карелин. Ще повторим цитата от превода на Иван Иванов: „....През 2002 година той (става въпрос за акад. Маслов *) се запознава с Валентин Карелин...... Така се появява Карелинската школа „Център Интелект.......“ (школата, която според официалния й сайт вече съществува поне две - три години преди твърденията на преводача Иван Иванов).  Първата Диплома на Валентин Карелин е през 2001 год. и се отнася за научните му работи от 2000г.
„ В 2001 году Карелину В.В., научному руководителю Центра ИНТЕЛЛЕКТ, присвоено звание "Менеджер года 2000" в номинации
"Прикладные исследования и научные разработки"
–  www.intellectspb.ru/about/diplomas.html  -( вж. най-долу в линка )

_Продължение на темата - ТУК: blagodar.blog.bg/politika/2013/01/17/do-bylgarskite-organizatori-na-saita-quot-otkroveniia-quot-i.1043330





Гласувай:
2



1. minchomin - До накъде имаш право да критикуваш ...
29.06.2013 22:17
До накъде имаш право да критикуваш както Иван Иванов, така и акад. Маслов, но следва да знаеш, че нещата не са така прости, както ти ги описваш, въпреки, че пак до някъде си прав. Бъди жив и здрав!
цитирай
2. insomnia1304 - ...
07.02.2017 10:58
http://www.liveinternet/users/aleksandroff/post386906681
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagodar
Категория: Политика
Прочетен: 103492
Постинги: 20
Коментари: 102
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031